TÜYAP ADANA 10. MOBİLYA FUARI’NA 12 ÜLKEDEN YABANCI ZİYARETÇİ AKINI

TÜYAP 10. Adana Mobilya - Dekorasyon Fuarı,  25-30 Ekim 2016 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Yaklaşan fuarla ilgili açıklamalarda bulunan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, bu yıl “Onuncusunu” düzenleyeceğimiz Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, klasik mobilya konusunda ülkemizin ve bölgesinin tek fuarı olma özelliği taşıyor” dedi.

Alagöz; "6 Gün Boyunca Oluşacak İş Hacmi İle Bölge Yatırımlarının Gelişmesine Katkı Sağlayacağız”
Alagöz, fuar hakkında şu yorumlarda bulundu; "MOSİAD ile birlikte yol alarak uzun soluklu bir işbirliği yaptık. Sektörün lider mobilya firmasını ağırlayacağımız fuarımıza Hindistan, Lübnan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelecek 200 kişilik Profesyonel Alım Heyetini Adana Mobilya Dekorasyon Fuarında ağırlayacağız. Ülkelerinde sektörün önde gelen işadamlarının katılımcı firmalarımız ile bir araya gelmelerini sağlayarak, geliştirilecek ticaret ile bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz” . Mobilyacılık sektöründe takip edilen ve uzak coğrafyalardan dahi ziyaretçi alan Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı tanıtım çalışmaları çerçevesinde, hedef ziyaretçilerle sıcak temas kurmayı amaçladık, hedef pazarda yer alan bir çok ülkenin önde gelen mobilya ithalatçıları ile yakın ilişkiler kurduk” dedi.
Cihat Alagöz, “Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. olarak Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı başta Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Çukurova Fuarcılık A.Ş. , Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve KOSGEB'in desteği ile hazırlıyoruz” diye konuştu.
Alagöz ayrıca “Alım Heyeti Programı kapsamına, Adana’nın tanıtımına destek olmak amacıyla misafirlerimize Adana’nın tarihi ve kültürel bölgelerini tanıtmayı amaçlayan bir gezi programı da dahil ettik ” dedi.
Adana Mobilya - Dekorasyon Fuarı 2016,  25-29 Ekim 2016 tarihleri arasında 10.00 – 21.00, 30 Ekim 2016 günü ise 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN